Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /var/www/vhosts/49-1/www/includes/bootstrap.inc).

Tutustumismatka Israeliin jäsenyhteisöille

Lähde mukaan Israeliin! Sininauhaliiton jäsenyhteisöille tarkoitettu tutustumismatka järjestetään lokakuussa. Matka on räätälöity sininauhalaisille ja tutustumiskohteina on paikkoja, joihin tavallisella turistimatkalla ei pääse: tutustumme mm. naisten päihdetyöhön ja paperittomien lasten päiväkotiin sekä otamme selvää vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Israelissa. Vapaa-aikana tutustumme Israelin historiallisiin paikkoihin ja hurjimmat pääsevät kokeilemaan lainelautailua. Luvassa myös yhteisiä illanviettoja.

Oppaanamme on 12 vuotta Israelissa asunut Soile Bar-Yosef, joka puhuu sujuvasti hepreaa sekä tuntee maan ja sen kulttuurin. Bar-Yosef työskentelee tällä hetkellä Sininauhasäätiössä vapaaehtoistoiminnan koordinaattorina. 

- Olen koordinoinut vapaaehtoisia Israeliin yhteistyössä Israelin valtion ja Israelin Ystävät ry:n kanssa jo 11 vuoden ajan. Uskallankin sanoa, että tunnen maan ja kulttuurin oikein hyvin. Itselläni oli hyvin erilainen käsitys Israelista ennenkuin ensimmäisen kerran kävin siellä. Varoitan matkalaisia kuitenkin siitä, että sydän saattaa jäädä Israeliin, kuten itselleni kävi! 

Mukaan matkalle lähtee myös Sininauhaliiton toiminnanjohtaja Teemu Tiensuu ja Kansainvälisen Sinisen Ristin pääsihteeri Anne Babb.

MATKAOHJELMA 18.-22.10.2018                                      

To 18.10.

Jerusalem

Saapuminen ja majoittuminen Jerusalemiin. Yad va Shem, juutalaisvainojen museo ja vanha kaupunki. Vapaaehtoistoiminta Israelissa -info.

Pe 19.10.

Tel Aviv

Siirtyminen kuolleen meren kautta Tel Aviviin. Tutustuminen Abundant life - järjestön toimintaan: naisten päihdetyötä Tel Avivissa.
Lisätietoa (engl.kiel.)>>
Lisätietoa Israelin ystävät ry:n sivuilla >>

La 20.10.

Tutustuminen humanitäärisen Save a child’s heart - järjestön toimintaan.
Lisätietoa (engl.kiel.) >> 
Katso video järjestön toiminnasta (engl.kiel.) >>

Tutustuminen paperittomien vanhempien lasten päiväkotiin Tel Avivissa.

Illalla sapattiateria Tehilat-Yah -seurakunnassa pastori Michael Yaronin johdolla. Rentoa yhdessäoloa.
Lisätietoa seurakunnasta (engl.kiel.) >>

Su 21.10.

Vapaapäivä  Lainelautailukurssi niille, ketkä haluavat. Ilmoittautuminen ennakkoon (sisältyy ohjelmaan, ei lisämaksua).

Ma 22.10.

Paluumatka

- Hinta: Hinta 870 €/hlö, varausmaksu 300 euroa maksettava 15.3. mennessä.
- Majoitus: kahden hengen huoneissa hostellissa. Aamiainen kuuluu majoituksen hintaan.
- Ruokailut: omakustanteisesti, paitsi sapattiateria. Ruokavaliot otetaan huomioon. Lennoilla ruoka ei sisälly hintaan.

Sitovat ilmoittautumiset 28.2.1018 mennessä tällä lomakkeella >>, ilmoittautua voi kaksi henkilöä/Sininauhaliiton jäsenyhteisö. Mukaan mahtuu 20 henkilöä.

LISÄTIETOJA:

- Varausmaksu maaliskuun loppuun mennessä.

- Matkalla on oltava voimassa oma matkavakuutus.

- Tarkka matkaohjelma valmistuu ilmoittautumisten jälkeen.

- Passin on oltava voimassa 6 kk matkalta paluun jälkeen, tästä asiasta ollaan hyvin tarkkoja Israelissa. 

- Rokotukset: jäykkäkouristus oltava voimassa. Hepatiittirokotteet ovat suositeltavia, ei pakollisia. A-hepatiittirokote suositeltava. Poliota on ollut eli sekin kannattaa tsekata, että on kunnossa.

- Pukeutuminen: lokakuu on lämmin. Kesävaatteet. Pyhillä paikoilla olkapäät ja polvet peitettyinä.

- Jos joku haluaa jäädä pidemmäksi aikaa, se on mahdollista järjestellä Soile Bar-Yosefin kautta. 

- Turvallisuusasiat: maan turvallisuusjärjestelyt näkyvät katukuvassa eli puolustusvoimien väellä on aseet näkyvissä. Matkalla ei liikuta riskialueilla.

- Hintataso on Suomen luokkaa.

- Matkaan kannattaa lähteä avoimin mielin, koska muutokset ovat mahdollisia.

- Hinta 870 €/hlö sisältää: lennot, majoitukset kahden hengen huoneissa aamupalalla, kuljetukset Israelissa, ohjelman, sapatti-illallisen, lainelautakurssin

Tiedustelut:

asta.juntunen@sininauha.fi tai soile.bar-yosef@sininauhasaatio.fi

 

 

 

Ajankohta: 
18.10.2018 klo 13:00 - 22.10.2018 klo 22:00

Lähde mukaan Israeliin! Sininauhaliiton jäsenyhteisöille tarkoitettu tutustumismatka järjestetään lokakuussa. Matka on räätälöity sininauhalaisille ja tutustumiskohteina on paikkoja, joihin tavallisella turistimatkalla ei pääse: tutustumme mm. naisten päihdetyöhön ja paperittomien lasten päiväkotiin sekä otamme selvää vapaaehtoistyön mahdollisuuksista Israelissa. Vapaa-aikana tutustumme Israelin historiallisiin paikkoihin ja hurjimmat pääsevät kokeilemaan lainelautailua." data-share-imageurl="">