Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /var/www/vhosts/49-1/www/includes/bootstrap.inc).

Sininauhasäätiö ja Sininauha Oy jakavat reppuja, villasukkia ja aamupalaa asunnottomien yön tapahtumissa

Sininauhasäätiö ja Sininauha Oy osallistuvat asunnottomien yöhön 17.-18.10.2017 monella tapaa. Tuusulassa sijaitsevan Mutterimajan asunnottomien yön tapahtumassa juhlitaan myöa asumisyksikön kymmenvuotista taivalta. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa, yhdessä ruokailua, musiikkia ja mukavaa seuraa.

Dallapenpuiston pääjuhlassa Sininauhasäätiön ja Sininauha Oy:n henkilökunta jakaa ulkona asuville mm. lippusia, joita vastaan voi noutaa päiväkeskuksesta Sininauhasäätiön repun, joka sisältää yhteistyökumppaneiden avustuksella kootun, asunnottomalle suunnatun paketin: hygieniatarvikkeita, heijastimia, avaruuspeitteen, pipon ja taskulampun. Lisäksi päiväkeskuksissa jaetaan vapaaehtoisten kutomia villasukkia.

Asunnottomien yön aamuna päiväkeskus Illusia ja toimintatila Spotti aukeavat poikkeuksellisesti jo klo 07 ja niissä tarjolla on runsas aamupala sekä reppujen ja villasukkien jakoa.

Ohjelma:

Asunnottomien yö 17.10.2017

Tuusula Mutterimaja klo 17-19. Asunnottomien yön iltatapahtuma ja Mutterimajan 10v. juhla. Paljon ohjelmaa, yhdessä ruokailua, heijastinpajoja, Marttojen vohvelikahvila, musiikkia ja mukavaa menoa!

Bostoninkaari 11, Tuusula.

Päiväkeskus Illusia

Illusia on auki 17.10 kello 11-14.00

Mäkelänkatu 50, Helsinki.

Dallapenpuiston päätapahtuma

Sininauhasäätiö ja Sininauha Oy paikalla. Työntekijät jakavat tarvitseville reppulipukkeita, joita vastaan voi hakea asunnottomille tarkoitetun repun (sisältää hygieniatarvikkeita, avaruuspeiton, pipon ja taskulampun) sekä vapaaehtoisten kutomat villasukat.

Teollisuuskatu 1, Helsinki

 

18.10.2017 Asunnottomien yön jälkeinen aamu:

Päiväkeskus Illusia on poikkeuksellisesti auki jo klo 7 alkaen.

Tarjolla puuron, kahvin ja leivän lisäksi myös munia ja pekonia. Aamiaisen yhteydessä ulkona asuvat saavat vapaaehtoisten kutomia sukkia sekä Sininauhasäätiön reppuja, jotka sisältävät hygieniatarvikkeita, avaruuspeiton, pipon ja taskulampun. Huomio! Repun voi lunastaa lipukkeella, jonka saa Dallapenpuiston päätapahtumasta Sininauhasäätiön työntekijöiltä.                                 Mäkelänkatu 50, Helsinki

Toimintatila Spotti on poikkeuksellisesti auki jo klo 7 alkaen.

Tarjolla puuron, kahvin ja leivän lisäksi myös munia ja pekonia. Aamiaisen yhteydessä ulkona asuvat saavat vapaaehtoisten kutomia sukkia sekä Sininauhasäätiön reppuja, jotka sisältävät hygieniatarvikkeita, avaruuspeiton, pipon ja taskulampun. Huomio! Repun voi lunastaa lipukkeella, jonka saa Dallapenpuiston päätapahtumasta Sininauhasäätiön työntekijöiltä.

Ruusulankatu 10, Helsinki

Huom! Vapaaehtoisten kutomia villasukkia jaetaan päiväkeskusten kautta pitkin syksyä!

Lisäksi työntekijöitämme on jalkautuneena pääkaupunkiseudun Asunnottomien yö -tapahtumissa. Sininauha Oy:n kotiin vietävien palvelujen tiimin jäseniä on tavattavissa mm. Vantaan Asunnottomien yössä sekä Espoon Matinkylän tapahtumassa. Sininauhasäätiön maahanmuuttajatyön tiimi osallistuu mm. Kontulan Asunnottomien yöhön, jossa työntekijämme Satu Nieminen asuntomarkkinoilla syrjäytymisen ilmiöistä.