Error message

Warning: ini_set(): A session is active. You cannot change the session module's ini settings at this time in drupal_environment_initialize() (line 697 of /var/www/vhosts/49-1/www/includes/bootstrap.inc).

Jäsenille

Sininahaliitto tukee jäsenyhteisöjensä toimintaa sekä vahvistaa niiden yhteistyötä paikallisten järjestöjen, kuntien, seurakuntien, maakuntien ja muiden toimijoiden kanssa.

Kun jäsenyhteisöjemme toimintaedellytykset paranevat ja asema palveluverkostoissa vahvistuu, saavat heikoimmassa asemassa olevat kuntalaiset varmemmin järjestöjen tuottamia lähipalveluita.

Annamme tuke muun muassa työn kehittämisessä ja sote-muutoksessa. Sininauhaliitolla on erikseen sote-muutostuen tiimi, joka keskittyy tukemaan jäsenyhteisöjä sote- ja maakuntauudistuksen edetessä.

Sote-muutostukea organisoidaan maakunnittain. Tiimimme pyrkii vahvistamaan verkostoyhteistyötä sekä jokaisen jäsenyhteisön työn laadukasta kuvaamista.

Jäsenyhteisöille on nimetty omat kummityöntekijät. Kummi tulee tutuksi, joten hänen kanssaan on mahdollista keskustella asiasta kuin asiasta.